Багет АЛДЕЯ Гречаний 250 на заквасці заморожений 250 г
Спосіб приготування
- Розморозити багет при кімнатній температурі протягом 30-60 хвилин.
- Розігріти духовку до +220°C. li>
- Випікати в печі при температурі +200°Cdeg;C, подача пари 8-12 секунд (або побризкати виріб водою перед посадкою в піч), час випічки 8-10 хвилин.
- Час і температура випікання залежить від конфігурації духовки!
Термін придатності від дати виробництва 12 місяців.
Не рекомендується розігрівати в мікрохвильовій печі.
Повторне заморожування розмороженого виробу не допускається!
Бренд:
АЛДЕЯ
Вага:
250 г
Доставка/Оплата:
Передплата 100%. Термін доставки по Києву наступного дня після замовлення з 9:00 до 20:00. Термін доставки Новою поштою по Україні від 3-х до 5-ти днів.
Країна-виробник:
Україна
Обмеження:
Не рекомендовано розігрівати у мікрохвильовій печі. Повторне заморожування розмороженого виробу не допускається!
Особливості:
Без ГМО
Склад:
борошно пшеничне, вода питна, суміш хлібопекарська (борошно гречане, насіння льону, сіль харчова, солод житній ферментований, клейковина пшенична суха, закваска житня натуральна, борощно пшеничне, ферментний комплекс (альфа-амілаза, ксиланаза), кислота аскорбінова), дріжджі хлібопекарські, закваска пшенична висушена (1, 4%) (дріжджі сухі, клейковина пшенична, дріжджовий екстракт, сіль харчова, борошно пшеничне пептизоване, діацетат натрію (Е262), молочна кислота, аскорбінова кислота (Е300), борошно пшеничне в/с, глютен пшеничний, емульгатор: E472e) олія соняшникова, агенти для обробки борошна та поліпшувачі борошна та хліба: аскорбінова кислота, ензими; антиоксидант: ά- токоферол, олія соняшникова. Може містити сліди кунжуту, молочного білку, продуктів переробки молюсків.
Термін зберігання:
12 місяців з дати виробництва
Термічний стан:
Заморожені
Умови зберігання:
Температура зберігання: мінус 18±2 °С
Харчова та енергетична цінність:
Білків - 8.6 г, Жирів - 3.3 г, Вуглеводів - 46.2 г в т.ч. цукрів - 1.2, г, Сіль - менше 1%, Енергетична цінність - 248.1 кКал
Відгуків ще немає