Багет АЛДЕЯ Зерновий 260 заморожений 260 г
Спосіб приготування
- Розморозити багет при кімнатній температурі протягом 30-60 хвилин.
- Розігріти духовку до +220°C. li>
- Випікати в печі при температурі +200°Cdeg;C, подача пари 8-12 секунд (або побризкати виріб водою перед посадкою в піч), час випічки 8-10 хвилин.
- Час і температура випікання залежить від конфігурації духовки!
Термін придатності від дати виробництва 12 місяців.
Не рекомендується розігрівати в мікрохвильовій печі.
Повторне заморожування розмороженого виробу не допускається!
Бренд:
АЛДЕЯ
Вага:
260 г
Доставка/Оплата:
Передплата 100%. Термін доставки по Києву наступного дня після замовлення з 9:00 до 20:00. Термін доставки Новою поштою по Україні від 3-х до 5-ти днів.
Країна-виробник:
Україна
Обмеження:
Не рекомендовано розігрівати у мікрохвильовій печі. Повторне заморожування розмороженого виробу не допускається!
Особливості:
Без ГМО
Склад:
борошно пшеничне, вода питна, суміш зернова (15, 2%) (висівки пшеничні, борошно (житнє, соєве), насіння соняшника, соя плющена, кунжут, насіння льону, сироватка молочна суха, барвник Е150а, поліпшувач борошна (антиспікаючий агент Е170, борошно пшеничне, ензими), ліофілізовані чисті культури молочнокислих бактерій), дріжджі хлібопекарські, сіль харчова, суміш хлібопекарська (борошно пшеничне, солод пшеничне, глютен пшеничний, цукор). Може містити сліди кунжуту, молочного білку, продуктів переробки молюсків.
Термін зберігання:
12 місяців з дати виробництва
Термічний стан:
Заморожені
Умови зберігання:
Температура зберігання: мінус 18±2 °С
Харчова та енергетична цінність:
Білків - 8.6 г, Жирів - 3.4 г, Вуглеводів - 45.6 г в т.ч. цукрів - 1.5, г, Сіль - менше 1%, Енергетична цінність - 249.3 кКал
Відгуків ще немає