Тісто АЛДЕЯ дріжджове листкове 880 заморожене 880 г
Спосіб приготування
- Зняти упаковку,викласти тісто на лист, застелений пергаментом, накрити харчовою плівкою.
- Розморозити в кімнатних умовах 2-3 години.
- Поставити в тепле місце на 40-60 хвилин, щоб тісто підійшло.
- Розігріти духовку до +220°C.
- Випікати в печі при температурі +200°Cdeg;C, час випікання 20-30 хвилин.
- Час і температура випікання залежить від ваги виробу та конфігурації духовки! дати виробництва 12 місяців.
Не рекомендується розігрівати в мікрохвильовій печі.
Повторне заморожування розмороженого виробу не допускається!
Бренд:
АЛДЕЯ
Вага:
880 г
Доставка/Оплата:
Передплата 100%. Термін доставки по Києву наступного дня після замовлення з 9:00 до 20:00. Доставка можлива тільки по Києву!
Країна-виробник:
Україна
Обмеження:
Не рекомендовано розігрівати у мікрохвильовій печі. Повторне заморожування розмороженого виробу не допускається!
Особливості:
Без ГМО
Склад:
борошно пшеничне вищого сорту, маргарин для листкового тіста (рослинні жири та олії в натуральному та затверділому вигляді рафіновані дезодоровані (в тому числі гідрогенізовані), вода питна, емульгатори (Е471, Е475), сіль кухонна, емульгатор лецитин соняшниковий Е322, консервант Е202, регулятор кислотності Е330, ароматизатор "Масло-вершки", барвник натуральний Е160а), вода питна, цукор, дріжджі хлібопекарські, масло солодковершкове, сіль кухонна, пшенична клейковина, поліпшувач хлібопекарський (пшеничне борошно, стабілізатор Е170і, емульгатор Е472е, антиокисидант Е300, ферменти: ксиланаза, альфа-амілаза), есенція масляно-вершковий аромат, поліпшувач хлібопекарський (пшенична клейковина, згущувач Е412, пшеничне борошно, емульгатор Е472е, дезактивовані дріжджі, антиоксидант Е300, ферменти амілази).
Термін зберігання:
12 місяців з дати виробництва
Термічний стан:
Заморожені
Умови зберігання:
Температура зберігання: мінус 18±2 °С
Харчова та енергетична цінність:
Білків - 5.3 г, Жирів - 20.9 г, Вуглеводів - 37.1 г в т.ч. цукрів - 5.3, г, Сіль - менше 1%, Енергетична цінність - 359.1 кКал
Відгуків ще немає